over ons
sluiten
0321 388 777

Tweede editie Beursvloer Dronten in De Meerpaal

welzijn

Op woensdag 21 november vindt op het binnenplein van De Meerpaal de tweede editie van De Beursvloer plaats. Na de vele positieve reacties tijdens de eerste editie, kon een vervolg niet uitblijven. De Beursvloer is een maatschappelijk evenement waarbij maatschappelijke behoeftes worden verhandeld. Het doel is om de samenleving van Dronten te versterken. Het gaat bij deze beurs niet om geld, maar om ruilhandel op het gebied van advies, materiaal, spullen en menskracht. De beursvloer vindt plaats van 18.00 tot 19.00 uur. 

Tijdens De Beursvloer kijken partijen wat ze voor elkaar kunnen betekenen en worden er volop matches gemaakt. Afgelopen jaar werden ruim 50 matches gemaakt tussen maatschappelijke organisaties en bedrijven. Sportvereniging Swifterbutje: “Als sportverenging vroegen wij een computer met printer. In ruil boden wij een jeu-de-boules sessie aan”. Flevo-ICT kon aan deze wens voldoen en hierdoor ontstond een match: “Wij leverden de vereniging een computer met printer en kregen in ruil hiervoor een gezellige clinic voor terug.” Margot Fisser van De Meerpaal: “Je ziet dat er voor organisaties en ondernemers van allerlei mogelijkheden zijn om elkaar te ondersteunen en van elkaar te profiteren zonder dat er ook maar een cent bij komt kijken.”

Uitnodiging

De Meerpaal nodigt alle organisaties en ondernemers uit om op deze ruilbeurs aanwezig te zijn: “Bent u een maatschappelijk betrokken ondernemer en wilt u als bedrijf netwerken met stichtingen en verenigingen? Of bent u een vrijwilligersorganisatie of sportvereniging en kunt u diensten of producten gebruiken? Dan nodigen wij u uit voor De Beursvloer op woensdag 21 november”, aldus Margot Fisser. Informatie en aanmelden voor De Beursvloer Dronten kan via www.beursvloerdronten.nl

datum van publicatie: 2 november 2018