over ons
sluiten
0321 388 777

Thuis bij Ellen ten Damme

theater

Zin in een vrolijke happening in de intiemst mogelijke setting? Ellen ten Damme gaat helemaal los voor haar publiek. Een voorstelling vol persoonlijke ontboezemingen en boude uitspraken. Huiveringwekkend, ontroerend, verrassend en gek. Maar vooral boordevol humor. Zoals het echte leven is. De voorstelling is op woensdag 30 september te zien in De Meerpaal.

Alles kan bij ten Damme als ze eenmaal thuis is. Thuis op haar woonboot Villa Kakelbont, waar ook het brutale huisdier Arie de ekster woont. Inmiddels is Arie beroemder dan onze diva zelf, in de volksmond wordt hij ook wel Arie de nep-kanarie genoemd. Als een muzikale en zingende Pippi Langkous in haar eigen one-woman show neemt ze u mee langs hoogtepunten en diepe afgronden uit haar leven. Slaapkamergeheimen zijn vanaf nu niet meer geheim. Wie weet zit u zit aan het einde van de avond wel samen met Ellen op de bank!

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

Ellen ten Damme, De Meerpaal, Dronten

datum van publicatie: 18 september 2015