over ons
sluiten
0321 388 777

Thema Verkeersveiligheid centraal bij activiteiten Clik

welzijn

Op woensdag 26 oktober kunnen kinderen uit gemeente Dronten deelnemen aan de gratis CLIK-activiteiten. Binnen het thema ‘Verkeersveiligheid’ staan er voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar diverse activiteiten op het programma, zoals Levend Ganzenbord, kwartet en diverse sport- en spelactiviteiten. De activiteiten vinden plaats van 15.00 tot 17.00 uur bij sportzaal de Landing aan de Lancasterdreef. Dit gebeurt in samenwerking met BSO Binkie.

Vanaf nu zijn de Clik-activiteiten verbonden aan een actueel thema. Dit jaar staat het thema ‘Verkeersveiligheid’ centraal. De activiteit wordt aangeboden als onderdeel van het Wijk- en Buurtbeheer en richt zich op bewustwording van kinderen in hun leefomgeving. Aanmelden voor deze activiteit kan tot dinsdag 24 oktober  via c.jansen@meerpaal.nl. Deelname is gratis.

Vrijwilligers gezocht
De organisatie is nog op zoek naar betrokken vrijwilligers die willen helpen bij het begeleiden van een groepje kinderen tijdens de middag. Voor meer informatie of aanmelding kunt u mailen naar c.jansen@meerpaal.nl of telefonisch contact opnemen via 06-51536434.

datum van publicatie: 13 oktober 2016