over ons
sluiten
0321 388 777

Theaternieuws – alle voorstellingen t/m einde seizoen geannuleerd.

theater

Het is stil in De Meerpaal. Sinds 16 maart is De Meerpaal gesloten. Alle activiteiten zijn afgelast. Bovendien zijn alle voorstellingen tot het einde van dit seizoen geannuleerd.

In dit filmpje praten we je graag bij over waar we nu staan als Theater De Meerpaal.

Het is de vraag wanneer en in welke vorm we onze deuren weer kunnen openen. We missen de bedrijvigheid, de energie die we krijgen van een voorstelling en van al onze bezoekers, de emotie die een voorstelling teweeg brengt, het volle restaurant, de mooie gesprekken en de gezelligheid na afloop aan de bar. En zoveel meer.

De afgelopen weken zijn we enorm druk geweest om alle bezoekers van de afgelaste voorstellingen op de hoogte te houden en op zoek te gaan naar alternatieve data. We verplaatsen deze mooie producties natuurlijk liever dan dat we ze annuleren. Je kunt je voorstellen dat dit een immense klus is voor de hele sector. Landelijk moeten duizenden voorstellingen verplaatst worden en dat in een periode waarin niemand weet wanneer we terugkeren naar het ‘normale’ leven. Het kabinet heeft al wel aangegeven dat dit gefaseerd gaat gebeuren. Dit is ook de reden dat we op dit moment nog geen vervangende data kunnen communiceren.

Tot die tijd vragen wij al onze bezoekers geduld te hebben. Wij houden je graag via nieuwsbrieven, onze website en social media kanalen op de hoogte van praktisch en inspirerend nieuws.

Bewaar je ticket, geniet later
Wij vragen je voor nu: Bewaar je ticket, geniet later. Hiermee help je de culturele sector de grote economische klap op te vangen en kun je weer genieten van de mooiste voorstellingen zodra we onze deuren weer mogen openen.

Theater aan huis
Nu De Meerpaal en alle theaters in Nederland dicht zijn, vinden onze artiesten hun weg naar bezoekers, fans en volgers via social media en op TV. De mooiste creatieve filmpjes, ideeën, optredens, initiatieven komen voorbij. Zij zijn een bron van inspiratie voor iedereen. We delen dit graag met je via onze eigen social media kanalen. Zo komt theater letterlijk jouw huiskamer binnen en blijft De Meerpaal dichtbij. Volg, abonneer, like, deel, tag ons op Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en via Meerpaal Dichtbij.

We horen graag jouw leukste online theaterbelevingen. Tag ons inclusief @demeerpaal en #demeerpaaldichtbij.

Start nieuwe theaterseizoen
We staan te popelen om de nieuwe theaterprogrammering voor seizoen 2020/2021 aan je bekend te maken. Normaliter zouden we dat doen tijdens onze jaarlijkse Première avond voor Meerpaalpashouders. Vanwege de actuele situatie kan dit event, gepland op vrijdag 15 mei, niet doorgaan. We werken momenteel aan een andere creatieve invulling hiervoor.

De programmering voor het nieuwe seizoen is voor 99% in kannen en kruiken en belooft heel veel moois. Zodra we van de artiesten en producenten definitief groen licht krijgen en er meer duidelijkheid is wanneer we onze deuren mogen openen en in welke vorm, ben je de eerste die we hierover informeren. Ook hierin vragen we om geduld.

Tot snel!
Wij hopen je snel weer te kunnen berichten met positief theaternieuws. Zorg goed voor elkaar.

We’ll meet again!

Hans Maris
Directeur

datum van publicatie: 15 mei 2020