over ons
sluiten
0321 388 777

Theaternieuws: afronden & vooruit kijken.

theater

Pas onlangs is duidelijk geworden wat er gebeurt met de afgelaste voorstellingen uit de periode van maart – juni 2020. Daarom zijn we gestart met het informeren van bezoekers. Alle bezoekers ontvangen van De Meerpaal een e-mail met uitleg over de status van betreffende voorstellingen. In die mail leggen we duidelijk uit wat je met kaartje(s) kunt doen, inclusief eenvoudig antwoordformulier. Wij handelen deze reacties z.s.m. af.

Gelukkig hebben we veel voorstellingen kunnen verplaatsen naar nieuwe speeldata! Wij hopen van harte dat je jouw kaartje(s) behoudt voor de nieuwe data en zo de theaterbeleving nog in het vooruitzicht houdt. We verwachten binnen uiterlijk 2 weken alle bezoekers te hebben geïnformeerd. Hou je mail dus in de gaten.

Vooruitkijken!
Nu is gelukkig ook het moment aangebroken om vooruit te kijken. Wij zijn blij je te kunnen melden dat in september het doek weer open gaat en we kunnen starten met de prachtigste nieuwe voorstellingen in seizoen 2020/2021. Een minder vol programma dan je van ons gewend bent omdat veel tours zijn uitgesteld en artiesten hun plannen noodgedwongen moeten aanpassen. Maar we zijn heel enthousiast over wat wél naar Dronten komt.

Vanaf 17 augustus zetten we het theaterprogramma voor het eerste deel van het seizoen online. Vanaf die datum start de online verkoop, exclusief voor Meerpaalpashouders*. De reguliere verkoop start op 29 augustus. Zet die data dus alvast in je agenda.

Eind 2020 maken we het tweede gedeelte van onze theaterprogramma bekend. Door het seizoen in tweeën te splitsen, kunnen we flexibel inspelen op alle ontwikkelingen.

We kijken met veel positiviteit uit naar een bijzonder mooi en exclusief theaterseizoen. Samen met jou!

 

*We hebben ervoor gekozen om voor het komende seizoen geen nieuwe Meerpaalpas uit te geven. Hierover hebben we alle pashouders geïnformeerd. De geldigheid van de huidige pas (2019/2020) wordt kosteloos verlengd t/m 31 december 2020 voor € 2,- bioscoopkorting en om al vanaf 17 augustus met voorrang kaartjes te kopen. Alle overige voordelen komen helaas te vervallen.

 

datum van publicatie: 8 juli 2020