over ons
sluiten
0321 388 777

The Originals brengen Eindejaars Songference 2017

theater

Nederlands meest succesvolle coverband The Originals gaan met een uniek interactief muzikaal jaarjournaal de theaters in. Op zaterdag 9 december verdiepen de vijf alleskunners zich in het nieuws tijdens de voorstelling in Dronten. De band zet de meest opvallende gebeurtenissen uit het nieuws, de sport en de politiek ter plekke om in muziek. Natuurlijk komen daar ook de persoonlijke hoogtepunten van het publiek voorbij.

Van opvallende sportmomenten tot belangrijke nieuwsfeiten, in elk moment zit muziek. American Idiot van Green Day leent zich bijvoorbeeld uitstekend voor de beëdiging van president Trump en Kung Fu Fighting begeleidt fantastisch de twee Chinese reuzenpanda’s die op 12 april werden gepresenteerd op Schiphol. Maar ook nieuws uit de regio en persoonlijke hoogtepunten van het publiek worden op verzoek direct in de voorstelling verwerkt door The Originals. Zo wordt elke avond net even anders.

Alles op verzoek
Niets is te gek, want The Originals spelen alles, maar dan ook echt álles op verzoek! Noem een lied, een artiest, of een genre en de vijf multi-instrumentalisten zetten het onherroepelijk in. Dat is wat de Eindejaars Songference extra speciaal maakt. En om het hele jaar in één hit te laten klinken, verzorgen The Originals onder regie van Bavo Galama de soundtrack van het jaar.

datum van publicatie: 24 november 2017