over ons
sluiten
0321 388 777

Ted 2 – het verhaal gaat verder

film

Pasgetrouwde koppel Ted en Tami-Lynn willen een baby, maar om in aanmerking te komen om een ​​ouder te zijn moet Ted bewijzen dat hij een persoon is in de rechtbank. Het verhaal van de succesvolle komedie Ted gaat verder. Vanaf vrijdag 7 augustus is Ted 2 te zien in De Meerpaal in Dronten.

Ted trouwt met zijn vriendin Tami-Lynn, maar na een jaar begint hun huwelijk door constant geruzie scheuren te vertonen. Om hun relatie te redden besluit het koppel een baby te krijgen. Als ze een kind proberen te adopteren komt aan het licht dat de Commonwealth of Massachusetts Ted niet als persoon maar als eigendom beschouwen. Ted verliest als gevolg hiervan zijn baan en zijn huwelijk met Tami-Lynn wordt nietig verklaard. Met de hulp van de jonge advocate Samantha Jackson proberen Ted en John voor de rechter te bewijzen dat hij menselijk is.

Reserveren
Kaarten voor deze film kunt u reserveren via de nieuwe website www.meerpaal.nl/film of via telefoonnummer 0321 388 770. Langskomen in De Meerpaal kan natuurlijk ook. De receptie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is de receptie geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 5 augustus 2015