over ons
sluiten
0321 388 777

Tapedeck treedt op bij Cultus Inn

cursussen

De Meerpaal Popschool en Cultus Inn slaan de handen ineen bij de organisatie van een nieuw concept: ‘Bruine Kroeg Goes Live’ op 26 februari. De Drontense band Tapedeck zal op deze avond in de bruine kroeg van Cultus Inn een optreden verzorgen.

“Tijdens Bruine Kroeg Goes Live is het mogelijk om onder het genot van een drankje in een ongedwongen sfeer naar muziek te luisteren.” volgens organisator Jan Tolhoek. Bij zijn zoektocht naar live bands kwam hij uit bij De Meerpaal Popschool. “Wat ons betreft is dit het begin van een langere samenwerking waarin nog veel meer bands uit Dronten optreden bij Cultus Inn”, aldus Imre Kruis van De Meerpaal Popschool.

Tapedeck
Tapedeck bestaat uit Amber Vos, Rob Hartwig, Robin Wever, Jesse de Vries en Jesse Backbier; voor een deel ex-leerlingen van De Meerpaal. Ondanks het feit dat de muzikanten voor hun studie verspreid over het land wonen, reizen ze nog vaak af naar Dronten op te repeteren bij De Meerpaal Popschool. De band zal op 26 februari bekend pop repertoire en een aantal bekende meezingers laten horen.

Meer info
‘Bruine Kroeg Goes Live’ begint om 22.00 uur en is gratis toegankelijk voor muziekliefhebbers van 16 jaar en ouder. Cultus Inn is gevestigd aan de Educalaan 27.

datum van publicatie: 18 februari 2016