over ons
sluiten
0321 388 777

Swingend het jaar uit met Jeans!

theater

Op zaterdag 29 december staat de wervelende show “Blame it on the Boogie” van Jeans op het programma bij De Meerpaal. Een swingende voorstelling waarbij je niet stil kan blijven zitten.

Met ‘Blame It On The Boogie’, komt Jeans met een geheel nieuwe productie; begeleid door een live-band wordt het een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud. Ga mee op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren ’90 terug tot aan de jaren ’50.

Met de afgelopen theatershows ‘Magic’ (16/17) en ‘A Brand New Day’ (17/18) is Jeans op succesvolle wijze een geheel nieuwe weg in geslagen. Met nieuwe, jonge talenten in de cast en verhipping in setting, muziek en choreografie; het zorgde voor enthousiaste reacties van publiek, theaters en pers:

“Met ‘Blame it on the boogie’, zet Jeans die stijgende lijn voort met een geheel nieuwe productie die wederom garant zal staan voor een heerlijk swingende avond. Met een nieuwe cast en een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis door de muziektijd. Stilzitten zal onmogelijk zijn!”

‘Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!’

Klik hier voor tickets en meer informatie.

 

datum van publicatie: 21 november 2018