over ons
sluiten
0321 388 777

Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen in De Meerpaal

theater

Zaterdag 4 juni, 10.00 uur, start de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen in De Meerpaal. Een theaterseizoen met bekende parels zoals Jochem Myjer, Karin Bloemen, Ali B, O’G3NE en Tineke Schouten. Maar ook een theaterseizoen met opkomende artiesten zoals de Murth Mossel, Herman in een bakje Geitenkwart 2, Abafazi en Tangarine.

Van cabaret en muziek tot dans en toneel. Er is weer genoeg te zien en te beleven in De Meerpaal. Ook voor lokaal talent biedt De Meerpaal een podium. Zo zijn de Swifter Smarties te zien in het cabaratesk muziektheaterprogramma van Ernest Beuving en biedt Karin Bloemen lokaal zangtalent de mogelijkheid mee te zingen in haar eigen programma. Zangliefhebbers die graag van deze unieke kans gebruik willen maken om samen met La Bloemen te zingen, kunnen hun filmpje opsturen naar communicatie@meerpaal.nl.

EXTRA kaarten Jochem Myjer
Komend theaterseizoen is Jochem Myjer te zien op woensdag 5, donderdag 6 en vrijdag 7 april 2017. Cabaretliefhebbers die geen kaarten in de voorverkoop wisten te bemachtigen, moeten er aanstaande zaterdag vanaf 10.00 uur snel bij zijn. Voor alle 3 de voorstellingen in De Meerpaal komen er extra kaarten vrij.

datum van publicatie: 2 juni 2016