over ons
sluiten
0321 388 777

Start kaartverkoop nieuw theaterseizoen in De Meerpaal

theater

Zaterdag 3 juni, 10.00 uur, start de kaartverkoop van het nieuwe theaterseizoen in De Meerpaal. Van cabaret en musical tot muziek en toneel. Er is weer genoeg te zien en te beleven in De Meerpaal. Met namen als OG3NE, Sara Kroos, Shirma Rouse en Javier Guzman belooft het een prachtig theaterseizoen te worden. Ook zijn grootse musicals als My Fair Lady, Fiddler on the Roof (Anatevka) en VAMOS! (gebaseerd op ‘Ik Vertrek’) te zien in Dronten. De kleine theaterliefhebbers kunnen hun hart flink ophalen met voorstellingen als Woezel & Pip, Plaza Patatta, Fien & Teun en het Sesamstraat Theaterfestival.

Reserveren kan via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

De Meerpaal viert feest | Al 50 jaar een podium voor iedereen
Er zijn weinig Drontenaren die geen herinneringen hebben aan De Meerpaal. Van televisieopnames uit het verleden als ‘Stuif es in’ tot optredens van Golden Earring, Marco Borsato en het event Dronten@Live: het lijkt volstrekt onmogelijk dat er Drontenaren zijn die het gebouw nog nooit hebben bezocht. Dit jaar bestaat De Meerpaal 50 jaar. En dat gaat gevierd worden. Van woensdag 13  september tot en met zondag 17 september zal De Meerpaal het toneel zijn van een feest voor alle inwoners. Vanavond werd een eerste sneak peek gegeven in het programma van deze feestweek. In juni wordt het precieze programma bekendgemaakt.

datum van publicatie: 1 juni 2017