over ons
sluiten
0321 388 777

Spetterende artiesten tijdens Dronten@Live

theater

De vierde editie van Dronten@Live vindt plaats op zaterdag 2 april. De artiesten van dit jaar zijn Wolter Kroes, Manuel & Géza, DJ Rob, DJ Eduardo de la Cruz en een gast DJ. De diversiteit aan muziek maakt Dronten@Live een muziekfeest voor iedereen.

Op het Feestplein staan spectaculaire optredens gepland: van Nederlands- tot Engelstalig en van band tot mega-act. Diverse DJ’s verwarmen de dansvloer van de Ibiza Dance Room (podium Grote Zaal) met hun melodieuze beats. Niemand minder dan Manuel Broekman en Géza Weisz weten het publiek flink op te warmen. In de Kleine Zaal trakteert de band No Brakes het publiek op een spetterend optreden. Op het hoofdpodium zorgen Wolter Kroes, DJ Rob en DusRockt voor één groot feest.

Reserveren
Kaarten voor Dronten@Live zijn te koop via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur. Andere verkooppunten zijn Café@Dronten, Mitra Voogt en LaMesa.

datum van publicatie: 17 maart 2016