over ons
sluiten
0321 388 777

Sneekweek en Alvin en de Chipmunks in De Meerpaal

film

Vanaf deze week is de nieuwe film Sneekweek te zien in De Meerpaal. Sneekweek is een sexy thriller met een knipoog die draait om zes studenten – 3 meiden, 3 jongens – die los willen gaan tijdens Sneekweek. En alle remmen gaan ook los bij Alvin en de Chipmunks als ze het idee krijgen dat ze door Dave aan de kant worden gezet.

Na een opeenstapeling van misverstanden denken Alvin, Simon en Theodore dat Dave zijn nieuwe vriendin ten huwelijk zal vragen in New York en de jongens zal ‘dumpen’. Ze hebben drie dagen de tijd om het aanzoek te dwarsbomen, zodat ze Dave niet kwijtraken én niet worden opgezadeld met een verschrikkelijke stiefbroer.

Sneekweek
De 6 jongeren komen naar de Sneekweek om een week lang te feesten en te zeilen, maar de week begint al met een mysterie: wie heeft de gigantische villa voor hen geregeld? Is het hun stille nieuwe huisgenoot, met wie ze een heftig geheim uit het verleden delen? Who cares; het feest kan beginnen! Maar als Merel heftige nachtmerries krijgt, gemaskerde figuren ziet rond de villa en één van haar vrienden door een combinatie van medicijnen bizarre bijwerkingen krijgt, verandert de vakantieweek in een gruwelijke nachtmerrie…

datum van publicatie: 28 januari 2016