over ons
sluiten
0321 388 777

Sjors van der Panne komt met theaterconcert naar Dronten

theater

Zanger Sjors van der Panne, finalist The Voice of Holland 2014, heeft het Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart gezet. Met nummers uit het oeuvre van Frank Boeijen, De Dijk, Claudia de Breij en Jacques Brel wist hij eerst de juryleden en daarna heel televisiekijkend Nederland te ontroeren. Zaterdag 18 februari is hij te zien in De Meerpaal.

Samen met zijn gedreven vaste muzikanten trakteert hij zijn publiek op een overweldigend concert met de mooiste liedjes van zijn helden afgewisseld met eigen werk. “De mensen hebben mij zo gesteund, dat ik nu ook iets voor ze terug wil doen. Ik wil de mooiste Nederlandstalige klassiekers én mijn eigen liedjes voor ze zingen”, vertelt Sjors.

Een lied beleven
Zingen, zonder gebaartjes. Een lied echt beleven, terwijl je het zingt. Dat kunnen er niet zo veel. Sjors van der Panne kan dat wél! “Ik zag het hem doen in een uitverkocht Concertgebouw, waar iedereen in het publiek doorhad dat daar iets fenomenaals gebeurde”, vertelt Liesbeth List. “Behalve eigen liedjes, zong deze energieke jongeman liederen van Boeijen, Shaffy en Brel. En hoe! Als Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied.”

datum van publicatie: 7 februari 2017