over ons
sluiten
0321 388 777

Sjors van der Panne brengt mooiste liedjes van Nederlandse bodem naar Dronten

theater

Na de doorbraak bij The Voice of Holland veranderde het leven van Sjors van der Panne in een rollercoaster. Met optredens voor de Koninklijke familie en maar liefst tien keer een uitverkocht concertgebouw bracht Sjors in één klap de Nederlandstalige chanson opnieuw op de kaart. Op zaterdag 18 februari brengt hij de mooiste liedjes van Nederlandse bodem én zijn zelf geschreven nummers ten gehore in De Meerpaal.

“Elk concert moet het een muzikaal feest worden”, vertelt Sjors. “De liedjes die ik zing, heb ik allemaal gekozen omdat ze iets over mijn leven en mijn gevoel vertellen. Eigenlijk vertel ik met elk lied een verhaal. Tijdens de concerten worden mijn muzikanten, het publiek en ik één met elkaar. Zo voel ik dat. Er komen gevoelige, treurige liedjes voorbij, troostrijke liedjes, zwaardere nummers vol passie en vuur en ook genoeg blije liedjes. We gaan het samen beleven, we delen echt iets met elkaar en aan het eind van het feest gaat iedereen met een goed gevoel naar huis.”

Nieuw album
Afgelopen najaar verscheen het nieuwe album van Sjors van der Panne. “In de laatste maanden heb ik bijna elke week een nieuw lied geschreven”, aldus Sjors. Ook had ik nog een aantal nummers liggen, die al wel geschreven, maar nog niet opgenomen waren. In de afgelopen periode zijn mijn bandleden en ik de studio van Sander Geboers ingedoken. Sander is de muzikale rechterhand van Claudia de Breij en de componist van Mag ik dan bij jou? Over de nieuwe liedjes kan ik alleen maar zeggen dat ik er verschrikkelijk blij van word. Het zijn nederpopliedjes met een positief geluid en dat is nodig in deze tijd. Het zijn liedjes van hoop, troost, verlangen én blijdschap. Ik denk dat ze tijdens de theaterconcerten heel goed tot hun recht komen.”

datum van publicatie: 10 februari 2017