over ons
sluiten
0321 388 777

Sinterklaasfeest 19 november

algemeen

Op zaterdag 19 november komt Sinterklaas in Dronten aan. Reden natuurlijk voor een feestje! In samenwerking met STADronten en de scouting is er van 13.15 tot 15:30 uur van alles te beleven in De Meerpaal.

Zo kan je samen dansen met de danspieten, zijn er sportieve en creatieve activiteiten en kunnen de kinderen genieten van een theatervoorstelling.

Programma
13.00 uur: aankomst Sinterklaas in het centrum
13.15 – 15.00 uur: creatieve en sportieve activiteiten in De Meerpaal
15.00 – 15.30 uur: theatervoorstelling: Sinterklaas gaat kamperen

Hulppiet worden?
Ontdek hoe jij een goede hulppiet wordt! Kun jij pakjes in de schoorsteen gooien en balanceren op een dak? Hoe goed kan jij pepernoten bakken? En hoe goed kun jij dansen op de liedjes van Sinterklaas?

Theatervoorstelling: Sinterklaas gaat kamperen
Sinterklaas is uit kamperen en slaapt uit in zijn tent. Maar er moet nog zó veel gebeuren… Dus de pieten proberen de Sint uit zijn tent te lokken. Kom je ook helpen om de Sint uit zijn tent te lokken?

De activiteiten en voorstelling zijn gratis te bezoeken en vinden plaats op het binnenplein van De Meerpaal. 

Kleurwedstrijd
Ook is er weer de jaarlijkse kleurwedstrijd voor Sinterklaas. Deze kleurplaat is te vinden bij verschillende winkels in het stadcentrum van Dronten. De kleurplaat kan tot en met 19 november worden ingeleverd bij het serviceplein van De Meerpaal of bij de Intertoys. De winnaar krijgt een mooi cadeau van Sinterklaas en zijn pieten.

datum van publicatie: 27 oktober 2022