over ons
sluiten
0321 388 777

Singer-songwriter sessie met Runythe

cursussen

Iedere laatste donderdag van de maand staat het Grand Café De Meerpaal in het teken van de jamsessies. Op 31 maart vanaf 20.00 uur opent de Drontense band Runythe de maandelijkse jamsessie. Deze speciale editie staat in het teken van singer-songwriters, kleine liedjes met piano- of gitaarbegeleiding. De Meerpaal wil met dit initiatief muzikanten in de gemeente Dronten een podium bieden, ongeacht leeftijd en niveau.

Lajenda Garst, Sophie Ceelen en Inge Andeweg, de drie zangeressen van Runythe, hopen op deze avond in het Grand Café de beste Singer-songwriter van Dronten te ontdekken. Ook muzikanten die bestaand repertoire willen spelen zijn van harte welkom. De sessie is gratis toegankelijk voor alle muzikanten en muziekliefhebbers.

Meer info
De jamsessie, georganiseerd door De Meerpaal Popschool, vindt plaats op donderdag 31 maart vanaf 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. Voor backline (een drumstel, toetsen, zanginstallatie en versterkers) is gezorgd. De avond begint om 20.00 uur Meer informatie via popschool@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 24 maart 2016