over ons
sluiten
0321 388 777

Shinen op de catwalk en poppentheater in De Meerpaal

cursussen

Stadscentrum SuyderSee bestaat in september 10 jaar. De ondernemers in het centrum gaan dit een maand lang samen met de bezoekers vieren. Op zaterdag 17 september staat SuyderSee in het teken van Lifestyle & Beauty. In De Meerpaal kun je die dag als een echte ster stralen op de rode loper. Ondertussen word je gefilmd door een professionele cameraman!

Het wordt een combinatie van catwalk, lipdub en film: de One-Take-Catwalkshow. Natuurlijk ontbreken de boa’s, hoedjes en glitters niet. De opname wordt live gemaakt en geprojecteerd op een scherm. Het eindresultaat wordt ter plaatse gemonteerd en afgedraaid voor de deelnemers. Als je je e-mailadres achterlaat, krijg je de film na afloop toegestuurd.

Poppentheater
Poppentheater Cootje is ook in De Meerpaal met de voorstelling: “De bruiloft van de grote grijze kater”. De grote grijze kater is verliefd. Hij wil trouwen met het poesje van zijn leven maar zij wijst hem continue af. Ondanks al zijn trucjes lukt het hem maar niet haar hart voor zich te winnen. Tot wanhoop gedreven, weet hij nog maar één uitweg. Of dat goed komt? De voorstelling duurt een klein half uur en is geschikt voor alle leeftijden. De voorstelling wordt meerdere malen gespeeld, tijd van aanvang wordt ter plaatse aangegeven. Beide activiteiten zijn gratis en vrij toegankelijk.

datum van publicatie: 9 september 2016