over ons
sluiten
0321 388 777

Save the Earth: een spectaculair eerbetoon aan Wubbo Ockels

theater

Het waren zo ongeveer Wubbo Ockels laatste woorden: “Save the earth.” Deze tekst is dé inspiratiebron en titel geworden voor een theaterproductie, waarin de visie en het leven van Ockels centraal staan. De inspirerende theatershow is op 1 november te zien in Dronten en geschikt voor jong en oud. Met o.a. Jörgen Raymann, Roelof Hemmen, Bert Heerink en Reinier van den Berg.

Jörgen Raymann is de spil in een show rond een van Nederlands meest inspirerende persoonlijkheden: astronaut Wubbo Ockels. Via een enorm videodecor beleeft het publiek de lancering van de Space Shuttle en worden de beelden getoond die Ockels schoot vanuit de ruimte: daar waar zijn passie om de wereld te redden ontstond. Met veel humor en muziek gespeeld door een liveband met zanger Bert Heerink worden het leven en de dromen van Ockels geëerd. Zijn uitvindingen, vooruitstrevende ideeën en de energie waarmee hij talloze mensen inspireerde.

Wubbo’s last words: Save the Earth is een twee uur durend multimediaspektakel. Jong en oud zal zich aangesproken voelen door de humor, indrukwekkende beelden en nieuwe meeslepende composities, aangevuld met songs van onder meer Michael Jackson, David Bowie, John Farnham en Pink Floyd.

De voorstelling is een ode aan de dromen van een mooi mens. Tegelijkertijd gaat het publiek blij en optimistisch naar buiten. Wie zegt dat het redden van de aarde geen feestje mag zijn!?

<<Reserveer hier uw tickets!>>

datum van publicatie: 18 oktober 2018