over ons
sluiten
0321 388 777

Sandra van Nieuwland neemt publiek mee in magie van muziek

theater

In 2012 zorgde ze voor vier draaiende stoelen bij ‘The Voice of Holland’ en bestormde ze al snel de hitlijsten. Haar populariteit was ook duidelijk te merken aan de successen van haar eerste twee albums. Afgelopen november heeft de zangeres haar inmiddels derde studioalbum, ‘Breaking New Ground’, uitgebracht. Dit album vormt de basis voor haar nieuwe theatertour ‘Face it’, waarmee Sandra op vrijdag 29 januari te zien is in De Meerpaal.

“Het mooie van een theatertour is dat de muziek hier helemaal tot zijn recht komt”, vertelt Sandra. “Alle nuances van een liedje zijn te horen, te zien en te voelen. Dat kan van heel klein en intiem naar groot en bombastisch. Daarbij is er ook nog eens het visuele aspect. Je kunt in het theater echt een verhaal vertellen en mensen meenemen in de magie van de muziek.”

Face It
Sandra: ‘Face it’ betekent zoiets als het aangaan van het leven. Moedig proberen te zijn. Dat je niet vlucht, maar de dingen ziet zoals ze zijn zonder er zelf te veel je eigen verhaal van te maken. Niet dat ik daar zelf nou altijd zo goed in ben, maar het is een thema dat veel terugkomt in mijn muziek en daarom heb ik de voorstelling deze titel gegeven.” Tijdens de voorstelling komen de mooiste (sfeer)beelden voorbij. Dit samen met de muziek zorgt ervoor dat je wordt meegezogen in een dynamische muzikale trip.

datum van publicatie: 14 januari 2016