over ons
sluiten
0321 388 777

Repetities ‘Fien & Teun – Feest op de boerderij!’ gestart

theater

Afgelopen week zijn de repetities voor de nieuwe, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Fien & Teun – Feest op de boerderij!’ van start gegaan. In de studio van Van Hoorne Entertainment werd met de cast en crew een enorme taart aangesneden als startsein van de repetitieperiode. De swingende familiemusical is vanaf zaterdag 7 oktober te zien in de theaters door heel Nederland en is op zaterdag 10 maart te zien in De Meerpaal Dronten.

Fien en Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Dagelijks zijn zij te zien bij RTL Telekids en vanaf oktober in het theater. In de muzikale theatervoorstelling ‘Feest op de boerderij!’ beleven Fien en Teun avonturen op de boerderij met hun vriendjes Sebastiaan het Varken, Rosa de Koe en Pim de Hond.

Sita als vertelster
Sita Vermeulen, die inmiddels diverse musicals op haar naam heeft staan, zal de rol van vertelster vertolken in deze interactieve familievoorstelling. Samen met Fien en Teun leert ze de jongste theaterbezoekers en hun ouders van alles over dieren, de natuur en het Hollandse boerderijleven. Deze vrolijke, leerzame voorstelling vol humor is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

datum van publicatie: 21 september 2017