over ons
sluiten
0321 388 777

Ras entertainer Hans Liberg naar Dronten

theater

Ras entertainer en muziekkomiek Hans Liberg komt met een show die alléén dit seizoen in de Nederlandse theaters te zien is. Een unieke kans om deze virtuoze, muzikale entertainer te zien en te beleven. In Jazz & Pop-Up Comedy laat Liberg zich van zijn jazzy kant zien en toont hij aan dat humor swingt. De voorstelling van Hans Liberg is op vrijdag 2 oktober te zien in De Meerpaal

‘Zijn humoristische benadering van muziek in het algemeen en jazz in het bijzonder is aan het publiek buitengewoon goed besteed’, aldus de pers. Met Ralph Adriaansen op slagwerk en Remy Dielemans op bas, zorgt het ‘Hans Liberg Trio’ weer voor een avond vol entertainment. Jazz & Pop-Up Comedy is wederom een show van internationale allure, vol bruisende energie en grote muzikaliteit.

Reserveren
Kaarten voor de voorstelling kunt u reserveren via 0321 388 770 of via de website van De Meerpaal. Langskomen kan natuurlijk ook. De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

Hans Liberg, De Meerpaal, Dronten

datum van publicatie: 18 september 2015