over ons
sluiten
0321 388 777

Purper maakt comeback met nieuwste theatershow

theater

Purper komt terug en is op dinsdag 22 november te zien in De Meerpaal. Cabaretgroep Purper werd in 1980 opgericht door Erik Brey. In wisselende samenstellingen met Erik Brey en Frans Mulder als de meest constante factoren, heeft Purper altijd een duidelijke identiteit gehad in het Nederlandse cabaretaanbod. Nu 36 jaar later is Purper nog steeds springlevend. In 2010 leek Purper voorgoed voltooid verleden tijd, maar de heren in rok zijn terug en hoe. Na een absentie van 6 jaar maken ze een comeback in een zeer sterke bezetting met Erik Brey, Frans Mulder, Alfred van den Heuvel en een nieuweling, Diederick Ensink.

In een vlotte aaneenschakeling van liedjes en scènes schudden zij het publiek heen en weer tussen hilariteit en ontroering. Purper staat garant voor puur vakmanschap. Frans Mulder en ook Erik Brey zingen weer een aantal prachtige liedjes en ook nu bespelen ze de zaal met zichtbaar plezier en gemak.

Comeback
Purper maakt na 6 jaar afwezigheid een comeback die gezien mag worden. Met een heel eigen stijl en identiteit nemen zij een unieke plek in binnen het spectrum van het Nederlandse cabaret. Purper bewijst dat je ook zonder grofheden of platitudes en moderniteiten een geweldige cabaretvoorstelling kan neerzetten met een vakmanschap waar menig cabarettalent nog wat van kan leren.

datum van publicatie: 16 november 2016