over ons
sluiten
0321 388 777

Projectkoor Hart en Ziel gaat weer van start

cursussen

Vanaf vrijdag 20 september start het projectkoor Hart & Ziel weer met het zingen van hoogtepunten uit de koormuziek. “Samen zingen is heel inspireren. Bovendien vergeet je even het leven van alledag”, aldus dirigent Wim van Lenthe. Geïnteresseerden kunnen op vrijdag 13 september – tijdens de Open Lesweek – komen kijken of gratis meedoen. Aanmelden voor deze avond is niet nodig.

Voor de komende editie staan werken als Ave Verum van Jenkins, Pavane van Fauré, Da nobis Pacem van Mendelssohn, Laudate Dominum van Mozart en kerstcarols op het programma. Het projectkoor staat onder leiding van de bevlogen koordirigent Wim van Lenthe. Hij heeft een schat aan ervaring met koren en kent zeer veel koorrepertoire. Op zondagmiddag 1 december en vrijdagavond 13 december treedt het projectkoor op samen met projectkoor Hart en Ziel uit Dalfsen, dat betekent misschien wel 80 zangers op het podium!

Meer info

De repetities vinden plaats op vrijdagavond van 18.45 tot 20.15 uur in lokaal 9 in De Meerpaal. Meer informatie of aanmelden kan via https://www.meerpaal.nl/cursus/projectkoor-hart-en-ziel/ of via activiteiten@meerpaal.nl

datum van publicatie: 29 augustus 2019