over ons
sluiten
0321 388 777

De populairste voorstellingen van De Meerpaal

theater

In september gaat het nieuwe theaterseizoen van start. Na de voorverkoop is het duidelijk dat er enkele hardlopers bij zitten. Op dit moment zijn voor de meeste voorstellingen nog wel kaarten te krijgen. Jochem Myjer is daarop een uitzondering. Zijn drie voorstellingen in april volgend jaar zijn allemaal uitverkocht.

O’G3NE staat op vrijdag 10 maart 2017 in het theater. De kaartverkoop voor die voorstelling gaat hard. De meiden maken momenteel ook grote indruk door hun deelname aan De Beste Zangers van Nederland en hun optreden met Alain Clark onlangs. Er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar voor deze voorstelling.

Het theaterseizoen start in september met de voorstelling van Sara Kroos. Eerder dit jaar moest de voorstelling wegens omstandigheden verplaatst worden, maar op woensdag 21 september komt ze naar Dronten. De voorstelling met een regionale twist, is De Klap van de Korenmolen, te zien op zaterdag 10 december. In het cabareteske muziektheaterprogramma van Ernest Beuving zijn naast zijn band ook De Swifter Smarties uit Swifterbant te zien en horen.

Motel Westcoast brengt al tien jaar hét theaterconcert met de meest populaire Amerikaanse ‘Westcoast’-nummers aller tijden. Op zaterdag 11 februari is de formatie, met onder andere Syb van der Ploeg te zien in De Meerpaal. Met het thema ‘The American Dream’ laat Motel Westcoast u met hun prachtige meerstemmigheid en bijzondere muzikale bewerkingen de parels van de Westcoast-sound herleven.

Wie als allereerste de splinternieuwe show van Tineke Schouten wil zien, moet op vrijdag 4 of zaterdag 5 november naar De Meerpaal komen. Ze toont haar nieuwe show T-Splitsing als eerste aan het Dronterse publiek.

Donderdag 16 februari is Karin Bloemen te zien met haar show ‘Volle bloei’. Om ook talent in de knop tot volle bloei te laten komen, geeft Karin in elke voorstelling een lokaal talent de mogelijkheid een nummer te komen zingen. Interesse? Stuur dan een YouTube-filmpje voor 1 januari 2017 naar communicatie@meerpaal.nl en wie weet zing jij of zingt u samen met Karin Bloemen een nummer!

datum van publicatie: 4 augustus 2016