over ons
sluiten
0321 388 777

Populaire voorstellingen nieuw theaterseizoen De Meerpaal

theater

Afgelopen zaterdag startte de losse kaartverkoop voor theaterseizoen 2019-2020 in De Meerpaal. “Met de meer dan 100 voorstellingen hebben we een zeer divers aanbod kunnen neerzetten”, aldus de programmeur van De Meerpaal. Bekende namen als Waylon, OG3NE, Bert Visscher en Claudia de Breij lopen als een trein. Maar ook minder bekende voorstellingen, zoals Marja’s Grote Tupper Topper Show (Marja van Katendrecht) en Vlafeest (Fabian Franciscus) worden door theaterliefhebbers veelvuldig geboekt.

Zowel Marja van Katendrecht als Fabian Franciscus waren beiden te zien op de Premièreavond van De Meerpaal, de avond waarbij het publiek kon genieten van verschillende voorproefjes op het nieuwe theaterseizoen. Ze wisten met rake grappen het publiek te overtuigen en de voorstelling van Fabian werd – vanwege overweldigend succes in het eerste voorverkoopweekend – zelfs overgeplaatst naar de Grote Zaal.

Muzikale parels

Muzikale voorstellingen worden door het Drontens publiek enorm gewaardeerd. “We hebben ons best gedaan om ook dit seizoen weer mooie muzikale pareltjes naar De Meerpaal te halen”, vertelt de programmeur. De kaartverkoop van The Best of Britain en List, Shaffy & Piaf loopt dan ook goed. En ook Seven Drunken Nights, Giovanca zingt Diana Ross en The Stones versus The Beatles weten de nodige bezoekers te trekken.

Kaartverkoop

Kaarten voor de voorstellingen zijn online te reserveren via www.meerpaal.nl/theater of via het Serviceplein in De Meerpaal (0321 388 770). De theaterkassa op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met woensdag van 09.00 tot 17.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Meerpaal Magazine

De veelzijdigheid van De Meerpaal komt dit jaar meer tot uiting in het Meerpaal Magazine. Dit splinternieuwe magazine staat boordevol voorstellingen, tips, interviews en favoriete recepten van onze artiesten. Ook kunt u zich laten inspireren door avondvullende programma’s met live muziek van Drontense artiesten, thema-avonden gekoppeld aan voorstellingen (infotainment) en jamsessies van De Meerpaal Academie. Leuk om zelf aan mee te doen of lekker te komen luisteren. Laat u inspireren. Het magazine is verkrijgbaar op ons Serviceplein of in de dorpshuizen in Biddinghuizen en Swifterbant.

datum van publicatie: 5 juni 2019