over ons
sluiten
0321 388 777

Popschool Jamsessie in De Meerpaal

cursussen

Op 28 januari vindt er weer een jamsessie plaats in Grand Café De Meerpaal. Deze sessie is gratis toegankelijk voor muzikanten en muziekliefhebbers. De aftrap van deze editie wordt verzorgd door De Meerpaal Big Band onder leiding van Jeroen Zuidwijk. Na afloop van dit mini-concert is er volop mogelijkheid om samen met andere muzikanten muziek te maken.

De jamsessies vinden dit seizoen maandelijks plaats op steeds de laatste donderdag van de maand. De Meerpaal Academie wil met dit initiatief muzikanten in de gemeente Dronten een podium bieden, ongeacht leeftijd of niveau. Liefhebbers van live muziek die willen komen luisteren zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Meer info
De jamsessie vindt plaats op donderdag 28 januari en wordt in goede banen geleid door muziekdocenten van De Meerpaal Academie. Voor backline (een drumstel, toetsen, zanginstallatie en versterkers) is gezorgd. De avond begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl.

datum van publicatie: 21 januari 2016