over ons
sluiten
0321 388 777

Pop-Up! concert met Bertolf

cursussen

Op donderdagmorgen 4 februari vindt er in De Meerpaal een bijzonder concert plaats. Niemand minder dan Bertolf Lentink, de landelijk bekende zanger/gitarist, zal optreden voor én met leerlingen van de zes basisscholen in de Gemeente Dronten die mee doen aan het project Pop-Up!

Binnen het project Pop-Up! hebben 270 basisschoolleerlingen uit groep 7 en 8 onder schooltijd les gehad op de instrumenten gitaar, drums, keyboard en zang. Na 16 weken is het tijd om het geleerde aan elkaar te laten horen in de Grote Zaal van De Meerpaal. Deelnemende leerlingen mogen Bertolf het hemd van het lijf vragen in een interview op het podium. De Pop-Up! docenten laten van zich horen en Bertolf sluit het concert af met een optreden van zijn eigen band.

Reserveren
De deelnemende basisscholen komen uit alle drie de dorpen: Het Wilgerijs en Het Zuiderlicht uit Dronten, De Branding en De Duykeldam uit Swifterbant en De Tamarisk en De Schatkamer uit Biddinghuizen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor geïnteresseerden en ouders. Deze zijn gratis af te halen op het Serviceplein in De Meerpaal. Let op: op = op. Pop-Up! bestaat dankzij een subsidie van het Oranje Fonds en het Fonds voor Cultuurparticipatie.

datum van publicatie: 21 januari 2016