over ons
sluiten
0321 388 777

Petra Berger brengt in De Meerpaal een ode aan Barbara Streisand

theater

Sinds haar prille jeugd is Barbara Streisand al een groot voorbeeld en inspiratiebron voor haar. Petra Berger weet als geen ander deze iconische ster, met haar prachtige songs te eren met een bijzonder theaterconcert. Van Broadway tot pop en alles wat daartussen zit; tijdens het theaterconcert op donderdag 16 november in De Meerpaal komen alle hits van Barbara Streisand aan bod.

Klassiekers

De muziek van Streisand is wereldwijd nog altijd toonaangevend in de hedendaagse lichte muziek. Nog maar zelden zijn songs van dit kaliber ‘live’ te horen. Petra en haar band brengen prachtige vertolkingen van klassiekers als Don’t Rain On My Parade, People of The Way We Were. Maar natuurlijk ook pophits als Woman In Love, Guilty én natuurlijk de nummers uit de vele films en musicals waarin de ster en stem van Streisand straalde.

Levensverhaal

Petra vertelt het boeiende levensverhaal van deze levende legende. Hoe zij ondanks haar moeilijke jeugd de absolute top wist te bereiken. Over haar drijfveren, haar ambities, haar perfectionisme en haar angsten. Met dit concert keert Petra terug naar de oorsprong van haar grote kinderdroom om zangeres te worden. “Ik kan me de eerste keer dat ik de stem van Barbra Streisand hoorde nog heel goed herinneren. Ik was 9 jaar oud en zo onder de indruk, dat ik vanaf dat moment alles van haar wilde horen. Zij heeft er mij enorm geïnspireerd om zelf te gaan zingen en daarvoor ben ik haar nog altijd dankbaar”, aldus Petra.

datum van publicatie: 2 november 2017