over ons
sluiten
0321 388 777

Osiveo en De Meerpaal Academie slaan handen ineen

cursussen

Accordeonvereniging Osiveo en De Meerpaal Academie starten een samenwerking. Met ingang van volgend seizoen vinden de accordeonlessen en -ensembles plaats onder de vlag van De Meerpaal.

“Een samenwerking dat alleen maar voordelen biedt”, volgens Margrit Vos, manager Academie en Recreatie bij De Meerpaal. Voor de accordeonleerlingen zijn er binnen De Meerpaal meer mogelijkheden tot samenspel en voor De Meerpaal is het een verbreding van het aanbod. “De accordeon is het drieëntwintigste instrument waarin je les kunt krijgen bij De Meerpaal Academie.”, aldus de trotse Vos. Naast de accordeonlessen vallen komend seizoen ook het wekelijkse accordeon ensemble en het tweewekelijkse ensemble ‘de wijze mannen en vrouwen’ onder de vlag van De Meerpaal.

Osiveo
Voor de leden van Osiveo verandert er weinig. De lessen zijn op dezelfde locatie en onder leiding van dezelfde gedreven docent, Marga Menninga. “Dat de lessen verzorgd worden door De Meerpaal betekent niet dat Osiveo zo vlak na haar 50e verjaardag ophoudt te bestaan”, zegt Annelies Florissen, voorzitter van de vereniging. “De leden reageerden overwegend positief op het nieuws. De vereniging blijft gewoon bestaan om te voorzien in concerten en sociale activiteiten, zoals we al heel lang organiseren.”

Volledig aanbod
Het volledige aanbod van lessen en ensembles is te vinden op de website www.meerpaal.nl. Voor meer informatie over accordeonlessen en andere cursussen kunt u contact opnemen met De Meerpaal via 0321 388 710.

Osiveo samenwerking

datum van publicatie: 6 augustus 2015