over ons
sluiten
0321 388 777

Opvliegers in de Sneeuw: een nieuw, hilarisch avontuur van vier vriendinnen in de overgang

theater

De Opvliegers zijn terug! Opvliegers in de Sneeuw is een geheel nieuw avontuur met de leukste vriendinnenclub van Nederland op een vakantie vol sneeuw, skilessen, knappe skileraren, heftige après-ski sessies, stoeltjesliften, gejodel en natuurlijk ook alle overgangsproblemen waar de vriendinnen mee te kampen hebben. Dit nieuwe avontuur, boordevol humor, is op woensdag 21 december te zien in het theater van De Meerpaal.

Gingen de hartsvriendinnen Lydia, Ellen, Keet en Sas vorig seizoen naar Bali, in Opvliegers 2 gaan ze op wintersport. Schnabbelzangeres Lydia neemt in Oostenrijk een special op voor de TROS en haar vriendinnen mogen mee. En als je midden in de overgang zit en last hebt van opvliegers, waar kun je dan beter zitten dan in de sneeuw? Hoe lang kan Lydia nog blijven ontkennen dat ze in de overgang zit? Waarom mag niemand de nieuwe vriend van Ellen? En hoe zeg je dat tegen je beste vriendin? Sas is weer definitief single en gaat los, maar zo hebben haar vriendinnen haar nog nooit gezien. En Keet heeft het roer omgegooid. Een carrièreswitch op haar 53e. Maar of Keet de zakenvrouw nou zo’n leuke tante is…

Succesvolle voorstelling
Het eerste deel van Opvliegers bleek de verrassing van theaterseizoen 2015 – 2016. Volle zalen hebben een heerlijke en hilarische avond gehad met de vier vriendinnen tijdens hun vakantie op Bali. Net als het eerste deel wordt deze echte vriendinnencomedy gespeeld door Antje Monteiro, Anne-Mieke Ruyten, Hymke de Vries en Anousha Nzume.

datum van publicatie: 2 december 2016