over ons
sluiten
0321 388 777

Open Dag van De Meerpaal Academie staat in het teken van ruimtevaart

cursussen

Docenten muziek, beeldend, dans en theater heten je op zaterdag van harte welkom op de jaarlijkse Open Dag van De Meerpaal Academie op zaterdag 21 april. Tussen 11.00 en 15.00 uur staat De Meerpaal bol van de activiteiten: proeflessen, workshops, open lessen en optredens.

De Open Dag staat dit jaar geheel in het teken van ruimtevaart. Bezoekers kunnen kennismaken met docenten en proeflessen volgen op De Melkweg, bouwen aan spaceshuttles en vliegtuigen in de ‘Space Expo’ en kijken naar optredens van muziek-, dans- en theatersterren van De Meerpaal Academie. Theaterschool KARAKTER verzorgt een Open les waarbij een tipje van de sluier wordt opgelicht van de musical ‘Who’s Your Daddy’ die op 26 mei in De Meerpaal te zien is. En muzikanten kunnen terecht bij de jamsessie of Play In.

Nieuw cursusaanbod

De Open Dag is de lancering van het cursusaanbod voor seizoen 2018-2019. “Het is ons gelukt weer een gevarieerd aanbod neer te zetten voor beginners en gevorderden,” aldus Margrit Vos, manager van De Meerpaal Academie. “Cursussen als Muziek op Schoot en Fotografie lopen als een trein en keren volgend seizoen zeker terug. Maar we hebben ook gewerkt aan laagdrempelig nieuw aanbod zoals de cursus Kleutermix voor 4 tot 6-jarigen op donderdagmiddag. In vier keer zes lessen maken leerlingen kennis met de disciplines dans, beeldend, muziek en theater. Daarna krijgen ze nog tien lessen in een discipline naar keuze. Het is dé manier om erachter te komen waar de passie van jouw kind ligt.”

Nog meer mogelijkheden

Bij de lessen dans, theater en beeldend is er in seizoen 2018-2019 de nieuwe mogelijkheid om tegen een laag tarief vier keer kennis te maken met een les naar keuze. Ook de muziekdocenten werken aan een nieuw samenspelaanbod op maat waarbij muziekleerlingen worden uitgedaagd om naast hun instrumentale of vocale les samen te spelen in een ensemble of popband. Meer informatie en het programma van de Open Dag vind je hier.

datum van publicatie: 5 april 2018