over ons
sluiten
0321 388 777

Open Dag Meerpaal Academie

cursussen

Maak je eigen Legofilm met Stop Motion techniek. Kom kijken naar de Swinging Sisters, doe een dansworkshop, probeer een instrument of speel mee op de jamsessie. De Open Dag van De Meerpaal Academie staat dit jaar in het teken van film. Onze Open Dag is dé manier om kennis te maken met onze docenten en het uitgebreide cursusaanbod van het komende seizoen. Tussen 11.00 en 15.00 uur heten onze docenten je welkom voor proeflessen op muziekinstrumenten, optredens, open lessen en workshops!

PROGRAMMA OPEN DAG MEERPAAL ACADEMIE 11 MEI 2019 11.00 – 15.00 uur

Binnenplein:

Probeer een muziekinstrument en maak kennis met de docenten op onze Walk of Fame. Experimenteer met een green screen, bekijk animatiefilms in de Dag Atelier minibios, bezoek de cursistenexpositie in de Wall Of Fame of ga zelf aan de slag met verschillende beeldende workshops: Maak je eigen Legofilm met stop motion techniek, een thaumatroop of zoötroop en ontdek de magische werking van film. Maak je eigen superheld met ijzerdraad en was of een eigen Lord Of The Rings ring.

Serviceplein

’s ochtends het Danscafé. Daarna optredens van het Projectkoor, Flauto Fluitensemble en zangleerlingen.

Zijfoyer

Optredens van de Jazz & Funk Band, een jamsessie en een open les van de musicalgroep Swinging Sisters.

Rabobank Foyer

De hele dag door dansworkshops: Dinsneydans, Drummen met je voeten, dancetricks en Grease Lightnin’.

In de lokalen

Open les Kleutermuziek, Open les Jazz Dance, demonstraties beeldhouwen en edelsmeden.

In het centrum een theateract

Loop je op straat… Kom je ineens beroemdheden tegen! Charlie Chaplin of Marilyn Monroe… Het kan je zomaar overkomen. Een handtekening vragen is toegestaan, mits je toestemming krijgt van de bodyguards.

Rond 1 mei vind je hier het definitieve programma en het blokkenschema.

datum van publicatie: 8 april 2019