over ons
sluiten
0321 388 777

Odd Fellows schenkt ‘opberg Huis’ aan Huis voor Taal Dronten

welzijn

Het Huis voor Taal in De Meerpaal en FlevoMeer Bibliotheek gebruikt verschillende lesmaterialen om Nederlands te leren lezen en spreken. Ook is er de mogelijkheid kennis te maken met Nederlandse gebruiken en gewoonten. Om het lesmateriaal op te ruimen heeft de vereniging Odd Fellows Dronten een kast in de vorm van een huis laten maken. Dit werd feestelijk aangeboden tijdens de Huis voor Taal koffieochtend op donderdag 25 februari.

Huis voor Taal
Huis voor Taal is een open leercentrum op de Kenniswerkplaats voor iedereen die vaardigheden wil aanleren en oefenen. Bij dit unieke samenwerkingsproject staan ontmoeten, verbinden en coaching centraal. Huis voor Taal Dronten is tot stand gekomen in samenwerking met verschillende organisaties en het programma Taal voor het Leven. Het wordt breed gedragen in de gemeente Dronten en voldoet aan een enorme behoefte.

Odd Fellows
Odd Fellows, zijn mannen en vrouwen die zich interesseren voor de wereld om hen heen. Zij voelen zich in denken en handelen medeverantwoordelijk voor wat zich afspeelt in de maatschappij. Ethisch handelen staat daarbij voorop. De meeste Odd Fellows zijn actief op maatschappelijk gebied, individueel of samen met andere leden. De activiteiten zijn in de eerste plaats gericht op de naaste omgeving. Het uiteindelijke streven is harmonie onder de mensen. Het bedrag voor dit huis is bijeengebracht met de opbrengst van 2e hands boeken in de winkel aan Het Ruim.

IMG_2873

datum van publicatie: 25 februari 2016