over ons
sluiten
0321 388 777

Nu ook tickets kopen voor Isabelle Beernaert!

theater

De fans hadden het al gezien in onze Inspiratiekrant. Nu is het echt zover. De ticketverkoop voor de dansvoorstelling “NAAKT” van Isabelle Beernaert is gestart. In 2016 hebben we ook al van haar kunnen genieten in Dronten en gelukkig is ze nu terug! Extra bijzonder om te melden is dat De Meerpaal de primeur heeft, want je kunt deze onvergetelijke dansvoorstelling al zien als try-out.

Met haar choreografieën weet Isabelle Beernaert de harten van het publiek te raken. Naakt is alweer de elfde productie van de gevierd choreografe. Naast haar klassieke achtergrond, ontwikkelde Isabelle Beernaert zich in moderne technieken en etnische dansen, wat zij weer combineert met stijlen als hiphop en breakdance. Isabelle werkte als choreografe met en voor verschillende (inter)nationale evenementen en tv-shows, waaronder de internationale tv-hit So you think you can dance.

”Door mijn persoonlijke naaktheid te delen, kan ik waarlijk geven. Een verhaal dat de grenzen doorbreekt van de door ons gemaakte realiteit, dat verder kijkt dan slechts de vorm. Want de echte vorm is de uiterlijke uitdrukking van de innerlijke inhoud.”

Naakt wordt een voorstelling op etnische muziek met een oerkracht.

datum van publicatie: 10 september 2020