over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuwste show Tineke Schouten als eerst te zien in Dronten

theater

Tineke Schouten is komend seizoen met een splinternieuwe show T-Splitsing te zien in de theaters. Haar theatertour trapt ze af in Dronten. Komende weken is Tineke Schouten met regelmaat in De Meerpaal te vinden vanwege het opbouwen en finetunen van de voorstelling. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 november is de show voor het eerst te zien voor publiek.

De voorstelling gaat over het maken van keuzes. Kleine nietszeggende beslissingen over welke kleur sokken te dragen tot belangrijke levens veranderende keuzes om je baan op te zeggen en met heel je hebben en houwen te vertrekken naar het buitenland. Het maken van de ene keuze sluit zo vaak andere interessante richtingen uit. In Tineke’s nieuwe theatershow kijkt ze nog eens goed naar haar eigen keuzes die ze in de loop van haar leven heeft gemaakt. Hoe is ze eigenlijk cabaretière geworden en waarom geen zangeres, wat ze eigenlijk wilde? Waarom staat ze nog steeds avond na avond op het podium terwijl ze het ook zeer naar haar zin heeft als ze met haar gezin vakantie kan vieren?

Bekende typetjes
Het maken van al die keuzes mag soms best vermoeiend zijn, maar Tineke zou Tineke niet zijn als ze er ook niet de humor van inziet. Dus zullen in deze zeer persoonlijke show ook haar bekende typetjes langskomen. Voor vanavond is de keuze op de T-splitsing dan ook makkelijk gemaakt en neem je ‘afslag theater’.

datum van publicatie: 13 oktober 2016