over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuwjaarsreceptie gemeente Dronten in De Meerpaal

zakelijk

De gemeente Dronten wil graag samen met haar inwoners het nieuwe jaar inluiden. Op 4 januari 2016 vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom in De Meerpaal. Gratis kaarten zijn verkrijgbaar via het Serviceplein van De Meerpaal. De gemeente heeft De Meerpaal Academie gevraagd om een spetterend inhoudelijk programma te maken. Een programma dat voor jong en oud(er) interessant is.

Dit jaar zullen Tomasvaer en Pieternel niet langskomen. Een team van Meerpaal-medewerkers heeft een veelzijdig programma samengesteld met muziek, dans, theater en beeldende kunst, door professionals en plaatselijke amateurs. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom op het binnenplein van De Meerpaal, alwaar trio Runythe zorgt voor sfeervolle achtergrondmuziek. Je kunt je laten fotograferen in de Nieuwjaarsduik (een bord waar je je hoofd doorheen kunt steken), er kan getwitterd worden, de tweet zijn leesbaar op een groot scherm. (#nieuwjaardronten). Vanaf 19.30 uur start het programma in de Grote Zaal. Host Tineke Stuifzand praat de avond op geanimeerde wijze aan elkaar. Er zijn optredens van Pop-Up!, de docentenband en een projectkoor neemt de gemeente op de hak met ludieke teksten op bestaande melodieën. Het publiek wordt uitgedaagd om de eigen kennis te testen. Burgemeester Aat de Jonge spreekt zijn Nieuwjaarsspeech en deelt de erepenning uit. Ondertussen schilderen drie kunstenaars in sneltreinvaart een portret van onze burgervader.

Nieuwjaarsborrel
Na afloop van het programma in de grote zaal kan men samen onder het genot van een hapje en drankje, aangeboden door de gemeente, gezellig samen het nieuwe jaar inluiden. Met muziek van de Hanzestad Bigband. Er mag gedanst worden in de Silent Disco. Voor geïnteresseerden is een rondleiding in De Meerpaal mogelijk. Aan het einde van de avond mag de burgemeester zijn favoriete kunstwerk meenemen en sluiten we af met een daverende dansact.

Reserveren
Gratis kaarten zijn verkrijgbaar bij het Serviceplein van De Meerpaal, of te bestellen via 0321 388 777. Langskomen kan natuurlijk ook. De receptie op het Serviceplein is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is het Serviceplein geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 29 december 2015