over ons
sluiten
0321 388 777

Vijf NIEUWE voorstellingen in de verkoop!

theater

We starten per direct met de kaartverkoop een aantal fantastische voorstellingen. Prachtige voorstellingen waar je NU tickets voor kunt kopen!

Dat zijn:

Za. 18 sep. 2021, 14.30 uur: Dolfje Weerwolfje | KOOP HIER TICKETS

Za. 25 sep. 2021, 20.15 uur: The Rocky Horror Show KOOP HIER TICKETS

Za. 2 okt. 2021, 13.30 uur: nijntje de musicalKOOP HIER TICKETS
Za. 2 okt. 2021, 15.30 uur: nijntje de musicalKOOP HIER TICKETS

Zo. 17 okt. 2021, 15.00 uur: Bertolf KOOP HIER TICKETS

Vr. 19 nov. 2021, 20.15 uur: Tineke Schouten KOOP HIER TICKETS
Za. 20 nov. 2021, 20.15 uur: Tineke Schouten KOOP HIER TICKETS

Vanwege de huidige beperkte zaalcapaciteit (de 1,5 meter-capaciteit) kunnen er momenteel een beperkt aantal theaterbezoekers in de zaal. Voor de bovenstaande voorstellingen verkopen we ongeplaceerde kaarten, zonder rij- en stoelnummer. Op basis van binnenkomst wijzen de medewerkers van De Meerpaal het publiek een plek in de zaal toe. Dit gaat op volgorde van binnenkomst. De zichtlijnen in onze zalen zijn overal optimaal; elke bezoeker heeft dus goed zicht op het podium.

Start kaartverkoop voor meer nieuwe voorstellingen in seizoen 2021/22
Naast de bovenstaande vijf voorstellingen, start rond eind augustus de kaartverkoop voor ongeveer de helft van ons theaterprogramma. Voor voorstellingen die tussen september 2021 en januari 2022 spelen, kun je dan je kaarten kopen.


En de rest dan?

De periode ná januari publiceren we gefaseerd. Met stappen maken we – op een later moment – telkens enkele voorstellingen bekend waar de verkoop dan voor start. Dat doen we onder andere op onze sociale media en via onze theaternieuwsbrief. Houd die twee dan ook goed in de gaten!

Waarom niet alle voorstellingen in één keer in de verkoop?
In de basis zijn we positief gestemd en hebben we vertrouwen om samen met ons publiek én de artiesten weer prachtige theatermiddagen en -avonden te beleven. Een theaterbeleving in De Meerpaal creëren we veilig en vertrouwd. Voorlopig kent dat nog enkele beperkingen, zoals dat publiek op 1,5 meter afstand van elkaar zit. Maar wat vaststaat is dat we vanaf september kleine én grootse voorstellingen op onze podia hebben staan.

Wat er op de langere termijn (eind januari tot en met het einde van ons theaterseizoen in juli 2022) mogelijk is? Dat weet niemand exact. Ook wij niet. Daarom houden we dit continu in de gaten en richten we ons verkoopproces dit jaar iets anders in. Zo proberen we in lockdown-situaties verschuivingen, annuleringen en teleurstellingen te voorkomen.

Maar, zoals we eerder al zeiden: we blijven positief en denken voor nu zéker niet aan die termen. Centraal staat dat we ons theaterpubliek met zekerheid onvergetelijke theatermomenten willen laten ervaren. Er komt genoeg moois voor iedereen naar onze podia!

datum van publicatie: 23 juli 2021