over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuwe theaterprogramma online! Kaartverkoop gestart.

theater

Na een periode waarin we het zonder theatervoorstellingen hebben moeten doen, gaat het doek ook in De Meerpaal weer op. Op 12 september openen we ons seizoen met de geweldige voorstelling van Sanne Wallis de Vries!

De reguliere kaartverkoop is gestart op 29 augustus 2020 10.00 uur!

Hier vind je het volledige programma voor de periode tot en met december 2020. Alles wat op het programma staat wordt aangeboden met inachtneming van de veiligheidsregels. Op het podium, achter de schermen en in de zalen. Dit houdt in dat o.a. in dat de voorstellingen ongeplaceerd zijn en dat er per voorstelling minder kaarten beschikbaar zijn. Maar ook dat een aantal voorstellingen soms korter is dan je gewend bent. Sommige voorstellingen bieden we zelfs twee keer op een avond aan, waardoor er toch meer mensen van kunnen genieten. Bij voorstellingen die meerdere keren op een dag gespeeld worden, kies je zelf de voor jou ideale aanvangstijd. De kaartverkoop van voorstellingen die verplaatst zijn vanuit seizoen 2019/2020 zetten we ook weer open. Mocht je iets moois gemist hebben destijds, is dit je kans om er alsnog heen te gaan.

Eind 2020 maken we, net als de andere theaters in Nederland, de programmering voor het tweede deel van onze theaterseizoen bekend. Door het seizoen in tweeën te splitsen, kunnen we flexibel inspelen op alle ontwikkelingen.

Bij voorstellingen houden we rekening met de veiligheid van onze bezoekers en onze eigen veiligheid en daarom zijn er diverse maatregelen genomen. Lees hier alles over hoe dit werkt in De Meerpaal.

Natuurlijk kan je ook weer vooraf genieten van een heerlijk etentje in ons Grand Café. Voorlopig geen driegangen theatermenu maar gewoon een lekkere maaltijd om je avondje uit goed te starten. Reserveer je tafel op tijd.

Heb je vragen over de programmering of de veiligheidsmaatregelen, schroom dan niet om even te bellen of op het Serviceplein langs te komen. We staan graag voor je klaar.

We kijken uit naar het nieuwe theaterseizoen dat mooi en in vele opzichten bijzonder zal zijn. We hopen van harte dat we er met elkaar weer onvergetelijke avonden van gaan maken en zien er naar uit jullie weer te ontmoeten.

The African Mamas - Christmas under African Skies. Vrijdag 11 december in De Meerpaal Dronten.

datum van publicatie: 28 augustus 2020