over ons
sluiten
0321 388 777

Aanbod recreatieve activiteiten verder uitgebreid

welzijn

Vanaf september starten de recreatieve activiteiten van De Meerpaal in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Naast alle bekende activiteiten zoals country- en volksdansen, koersbal, jeu de boules, schilderen en biljart wordt het aanbod aankomend seizoen verder uitgebreid. Onder andere rollatorgym en zitdans maakt bewegen mogelijk voor mensen die minder mobiel zijn.

Binnen de activiteiten ‘bewegen op maat’ kunnen liefhebbers vanaf komend seizoen meedoen aan Rollatorgym. Het vraagt veel behendigheid om met de rollator van A naar B te komen. Onder begeleiding van een gediplomeerde docent krijgen deelnemers praktische tips en handige oefeningen om veiliger en met meer plezier op pad te gaan.
Ook de cursus Zitdans is een uitbreiding op het beweegaanbod voor 55-plussers. Deze cursus is geschikt voor mensen die van dansen houden, maar net een beetje meer ondersteuning nodig hebben. Ook voor mensen met Parkinson, Reuma en MS – inclusief partners en/of mantelzorgers – is deze cursus zeer geschikt.

datum van publicatie: 24 augustus 2017