over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuwe lessen Vocal Group

cursussen

Vanaf woensdag 19 april start zangeres en docente Angelique Vlieger bij De Meerpaal met de cursus Vocal Group. De Meerpaal Vocal Group is een enthousiast meerstemmig zingend ensemble met afwisselend repertoire uit de lichte muziek. Zangers en zangeressen die voor zichzelf de lat wat hoger willen leggen en meerstemmig willen zingen, zijn van harte welkom om eens vrijblijvend een repetitie mee te doen. De Vocal Group presenteert zich regelmatig binnen en buiten De Meerpaal.

De muziek varieert van Jazz-classics, Franse Chansons tot en met Close Harmony en Popsongs. Het is een gezellige groep die met veel plezier met elkaar repeteert om een mooi stuk muziek ten gehore te kunnen brengen. De uitdaging is om ritmisch, zuiver en expressief samen te zingen. Dit alles onder de bevlogen leiding van zangdocente  Angelique Vlieger.

Meer informatie
De Vocal Group repeteert op woensdagavond van 19.40 tot 20.20 uur. Het is mogelijk vrijblijvend een keer te komen kijken bij een repetitie. Deelname aan de cursus van 10 lessen kost € 4,- (<21) € 6,50 per les. Meer informatie en inschrijven op www.meerpaal.nl

datum van publicatie: 27 maart 2017