over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuwe komedies in De Meerpaal

film

Vanaf komende week draaien er weer twee nieuwe komedies in De Meerpaal. In Ricki and the Flash zien we Meryl Streep in een verrassend nieuwe rol. Ze speelt zangeres en gitarist Ricki Rendazzo, een vrouw die haar gezin in de steek liet in ruil voor een leven als rockster. Ook de romantische komedie Trainwreck is vanaf nu te zien in De Meerpaal. In de film wordt Amy van jongs af aan verteld dat monogamie een onmogelijk streven is. Maar wanneer ze een charmante sportarts ontmoet, lijkt het einde in zicht van haar ongecompliceerde leventje.

Ricki and the Flash
Rockzangeres Ricki Rendazzo heeft altijd de gitaar verkozen boven haar familie. Maar wanneer haar dochter Julie wegens een zware echtscheiding in een depressie is geraakt, besluit ze terug te keren naar huis om de relatie met haar gezin te verbeteren. Ricki krijgt een kans op verzoening met haar dochter, haar twee zoons en haar ex-man, maar gemakkelijk zal dat niet zijn.

Trainwreck
Als carrièrevrouw vermijdt Amy serieuze relaties en alle verplichtingen die daarbij komen kijken. Sterker nog, als het aan haar ligt houdt ze het liever bij one night stands. Wanneer ze voor haar werk een interview moet houden met de charmante sportarts Aaron Conners lijkt het einde van haar ongecompliceerde leventje in zicht.

Reserveren
Kaarten voor deze film kunt u reserveren via de nieuwe website www.meerpaal.nl/film of via telefoonnummer 0321 388 770. Langskomen in De Meerpaal kan natuurlijk ook. De receptie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Op woensdag- en vrijdagavond is de receptie geopend van 19.00 tot 20.30 uur.

datum van publicatie: 18 september 2015