over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuwe films in de zomervakantie

film

Met de zomervakantie voor de deur zijn er extra veel films te zien in De Meerpaal. Met splinternieuwe titels als Ice Age 5, Huisdiergeheimen, Jason Bourne, Elle en  De Grote Vriendelijke Reus belooft het weer een mooie filmzomer te worden.

Ice Age 5: Collision Course
Scrat’s epische achtervolging van het ongrijpbare eikeltje zorgt er dit keer voor dat hij in de ruimte terechtkomt waarbij hij per ongeluk een kosmische kettingreactie teweegbrengt die de wereld van Ice Age volledig dreigt te veranderen. Om zichzelf te redden moeten Sid, Manny, Diego en de rest van de kudde hun huis verlaten en beginnen aan een reis vol humor en avontuur door nieuwe, exotische landen waarbij ze een groot aantal nieuwe, kleurrijke karakters ontmoeten

Huisdiergeheimen
Huisdiergeheimen is de nieuwe vrolijke animatiefilm van de makers van Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke en Minions. Wat spoken huisdieren uit wanneer de baasjes van huis zijn? In de film volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar gestoorde konijntje Snowball.

De Grote Vriendelijke Reus
In De Grote Vriendelijke Reus, gebaseerd op Roald Dahls wereldberoemde gelijknamige boek, maakt het eenzame weesmeisje Sofie kennis met de magische reuzenwereld. Wanneer ze ’s nachts wakker ligt, wordt ze plotseling uit haar bed geplukt en ontvoert. Maar Sofie heeft niets te vrezen; het is De Grote Vriendelijke Reus. Een reus die misschien eigenaardige woorden gebruikt, maar geen vlieg kwaad doet. Ze komt er echter al snel achter dat zijn soortgenoten minder vriendelijk zijn en samen met De Grote Vriendelijke Reus smeedt ze een plan om alle kinderen in de wereld te beschermen tegen de kwaadaardige reuzen.

datum van publicatie: 30 juni 2016