over ons
sluiten
0321 388 777

Nieuw theaterseizoen start met Yvonne van den Eerenbeemt

theater

Op donderdag 13 september gaat het nieuwe theaterseizoen van start. Actrice, zangeres en comédienne Yvonne van den Eerenbeemt staat dan met haar voorstelling SIRENE in de Grote Zaal van De Meerpaal. Met de start van het nieuwe theaterseizoen wil De Meerpaal iets nieuws uitproberen. Deze voorstelling is namelijk de eerste in De Meerpaal waarbij het Pay what you want-principe geldt.

In SIRENE gaat Yvonne samen met u in de piepzak zitten om vervolgens als de wiedeweerga op zoek te gaan naar de nooduitgangen. Want als de sirene loeit, is er eigenlijk geen tijd meer voor getreuzel. SIRENE gaat over de ploeterende mens en zijn verlangen naar houvast en noodremmen.

Yvonne slaat u om de oren met zonderlinge observaties en wanhopige personages om u daarna weer te troosten met een zacht kleinkunstig liedje. Ze switcht moeiteloos van glasharde grappen naar gevoelige, wanhopige personages. SIRENE, omdat ook ú het waard bent om gered te worden.

Pay what you want
SIRENE is de eerste voorstelling in De Meerpaal waarbij het Pay what you want-principe geldt. U reserveert uw kaartje via www.meerpaal.nl of kassa en u bepaalt na afloop zelf wat u de voorstelling waard vond. Dat bedrag kunt u dan ter plekke contant doneren. Exclusief consumptie.

datum van publicatie: 28 augustus 2018