over ons
sluiten
0321 388 777

Negen keer jammen in De Meerpaal

cursussen

Iedere derde donderdag van de maand organiseert De Meerpaal Popschool een jamsessie. Muziekliefhebbers zijn van harte welkom in het Grand Café De Meerpaal.

“Ook dit jaar staan de jamsessies in het teken van het maken van nieuwe muzikale vrienden”, aldus Imre Kruis, coördinator van de Popschool. “Onze nieuwe gastheer, Conner de Weers, zal de jamsessies dit jaar in goede banen leiden. Hij is zelf ex-leerling van De Meerpaal en is thuis op meerdere instrumenten. Hij gaat dit seizoen veel inspirerende muzikale gasten uitnodigen.” De Meerpaal wil met dit initiatief muzikanten in de gemeente Dronten en omgeving een podium bieden. Liefhebbers van live muziek die willen komen luisteren zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Aftrap
In verband met de herfstvakantie vindt de eerste jamsessie van dit seizoen plaats op 27 oktober (eenmalig de 4e donderdag van de maand). De overige data zijn: 17 november, 15 december, 19 januari, 16 februari, 16 maart, 20 april, 18 mei en 15 juni. Voor backline (een drumstel, toetsen, zanginstallatie en versterkers) is gezorgd. De jamsessie begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk voor muzikanten van alle leeftijden en niveaus. Meer informatie via popschool@meerpaal.nl.

Hapje eten
Liefhebbers kunnen voorafgaand aan de jamsessie een hapje eten in het Grand Café. Het speciale Jamsessie Platemenu is er al voor € 11,50 per persoon. Reserveren hiervoor kan via horeca@meerpaal.nl

datum van publicatie: 13 oktober 2016