over ons
sluiten
0321 388 777

2e Kerstdag muzikaal en culinair genieten met Flevo’s mannenkoor

theater

Kerst vieren in De Meerpaal? Dat kan op Tweede Kerstdag. Op deze dag treedt het Flevo’s Mannenkoor op met haar traditionele Concert in Kerstsfeer. Voorafgaand aan het concert kunnen liefhebbers vanaf 12.00 uur aanschuiven bij de Kerstbrunch. Na ontvangst – mét bubbels – kunnen de gasten gebruikmaken van het buffet. Ook dineren na afloop behoort tot de mogelijkheden.

Na de succesvolle Christmas Proms in 2017 brengt Flevo’s Mannenkoor op tweede kerstdag 26 december om 14.00 uur weer haar traditionele Concert in Kerstsfeer. Onder de bezielende leiding van dirigent Paul Michèl Tijssen kan het publiek een gevarieerd programma verwachten waarbij uiteraard het kerstrepertoire niet zal ontbreken. Het koor wordt begeleid door Gezinus Veldman, een al jaren graag geziene gast in Dronten. De sfeer die het koor weet te creëren, is uniek. Een bezoek aan dit concert is een mooie invulling van Tweede Kerstdag.

Culinair genieten
Optimaal genieten van Kerst? Kom vooraf of na afloop van de voorstelling heerlijk brunchen of dineren in Grand Café De Meerpaal. Kerstbrunch buffet: € 28,50 (kinderen t/m 12 jaar € 15,-). Kerstdiner: een heerlijk 3 gangendiner voor € 35,- (kinderen t/m 12 jaar € 17,50). Ook als u niet naar het concert gaat, kunt u reserveren voor de lunch en het diner. Reserveren kan via horeca@meerpaal.nl of via 0321 388 777.

Reserveer hier uw tickets.

 

 

datum van publicatie: 13 december 2018