over ons
sluiten
0321 388 777

Muziekmakelaar

theater

Steeds vaker vinden organisators van evenementen hun weg naar De Meerpaal Academie met de vraag of onze cursisten een optreden kunnen verzorgen. Dat kan zijn tijdens een kerstmarkt, de opening van een winkel, expositie of tentoonstelling, een verjaardag, sinterklaasfeest, maar ook serieuzere gelegenheden zoals een herdenking of wereldlichtjesdag.

Om snel op deze aanvragen te kunnen reageren houden wij een lijst bij van muzikanten die het leuk vinden om op deze manier podiumervaring op te doen. Wil jij met je muziekgroep voor zo’n optreden in aanmerking komen, schrijf je dan in voor deze muziekpoule en meld je aan bij onze muziekmakelaar Mark Dekkers (m.dekkers@meerpaal.nl). Soms krijg je voor een optreden ook nog een leuke attentie! Je kan je ter alle tijden inschrijven, hiervoor hoef je geen cursus te hebben gevolgd bij De Meerpaal.

Aanmelden
Ben je geïnteresseerd in een avondvullend programma of sta jij te popelen om je in te schrijven? Voor meer informatie kun je contact opnemen met m.dekkers@meerpaal.nl

datum van publicatie: 16 januari 2020