over ons
sluiten
0321 388 777

Muzieklessen voor jong en oud bij De Meerpaal Academie

cursussen

Jong of oud, er is voor ieder wat wils bij De Meerpaal Academie. Zo kunnen de allerkleinsten al starten met de beginselen van muziek. Vanaf vrijdagmorgen 29 september zijn kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders welkom bij de vrolijke actieve cursus Muziek op Schoot. In deze cursus spelen de kinderen met kleine instrumentjes en worden veel liedjes gezongen in een veilige sfeer met veel aandacht voor de kinderen.

Voor kinderen uit groep 1 en 2 is er plek bij de cursus Spelen met Muziek op vrijdagmiddag. In deze laagdrempelige cursus gaat docent Wim van Lenthe aan de slag met hele jonge muzikanten in de dop door middel van zingen, spelen, bewegen en muziek maken op eenvoudige instrumenten. Plezier staat daarbij voorop. In de eerste en de laatste les zijn ook de ouders welkom.

AMV en Kidskoor
Op donderdag om 16.30 uur verzorgt Wim van Lenthe de jaarcursus AMV voor leerlingen uit groep 3 en hoger. Kinderen tussen 6 en 12 jaar die van zingen houden, kunnen vanaf 29 september starten met de korte cursus Kidskoor. Meester Wim heeft een neus voor leuke liedjes en zijn lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook zeer gezellig.

Open Lesweek
Tijdens de Open Lesweek van 18 t/m 23 september is het mogelijk vrijblijvend een keer te komen kijken bij deze lessen.

datum van publicatie: 31 augustus 2017