over ons
sluiten
0321 388 777

Muziek op schoot bij De Meerpaal

cursussen

Vanaf vrijdagochtend 21 april september start de cursus Muziek op Schoot in De Meerpaal. Een serie van 10 lessen voor kinderen van 0 tot 4 jaar met hun ouders, gegeven door docente Daniëlla Snijders.

Samen muziek maken vormt een bron van plezier voor (groot-)ouder en kind. Gezellig en ongedwongen spelen met eenvoudige instrumenten zoals sambaballen, bellenkransen en ritmestokjes. Bewegen met vrolijke materialen zoals ballen, hoepels en dansdoekjes. Bekende én nieuwe liedjes zingen. In een veilige sfeer met veel aandacht voor de kinderen. Bovendien neemt juf Daniëlla iedere week een ander instrument mee waar de kinderen naar kunnen luisteren. Een viool, hapidrum of klokkenspel van héél dichtbij bekijken is een hele belevenis.

Babyconcert
Ouders die eerst kennis willen maken met de docent en haar werkwijze zijn van harte welkom op het babyconcert op zondagmiddag 2 april. Daniëlla Snijders en haar muziekgroep nemen het publiek mee in een sprookjesachtige sfeer. Er wordt veel gezongen, met of zonder ondersteuning van gevarieerde instrumenten, zoals een hapidrum, viool en klankschalen. Er kan actief worden meegedaan met instrumentjes die uitgedeeld worden; rijst-eitjes en belletjes. Een unieke ervaring voor (groot)ouder en baby!

Meer informatie
Deelname aan de cursus Muziek op Schoot kost € 4,50 per les, € 45,- in totaal voor 10 lessen. Bij voldoende aanmeldingen starten er twee leeftijdsgebonden groepen: 9.15 – 10.00 uur (0 – 2,5 jaar) en 10.15 – 11.00 uur (2,5 – 4 jaar). Anders start er één groep voor kinderen van 0-4 jaar. De activiteit duurt 45 minuten. Aansluitend is er gelegenheid voor ouders en kinderen om iets te drinken. Meer informatie en een inschrijfformulier vind je op www.meerpaal.nl. Het Babyconcert vindt plaats op zondag 2 april om 14.00 uur. Een kaart voor twee ouders en een kind kost € 12,50.

datum van publicatie: 27 maart 2017