over ons
sluiten
0321 388 777

Muziek met meester Wim

cursussen

Iedere donderdag kunnen kinderen uit de groepen drie tot en met zeven aan de slag met muziek tijdens de cursus Algemene Muzikale Vorming (AMV). De cursus is uitermate geschikt voor jonge leerlingen die nog niet weten welk instrument ze willen bespelen. In de les leren kinderen over alle elementen waaruit muziek bestaat zoals klank, toonhoogte en ritme. Er wordt gezongen, geklapt en gespeeld op diverse instrumenten. De les vindt van 17.30 tot 18.30 uur plaats in De Meerpaal. Bij voldoende aanmeldingen kan deze cursus ook op vrijdagmiddag in Biddinghuizen en Swifterbant worden gegeven.

Spelen met muziek
Deze cursus is muziekles voor de allerkleinsten: voor kinderen uit groep 1 tot en met 3. In een laagdrempelige cursus gaat docent Wim van Lenthe aan de slag met hele jonge muzikanten in de dop, door middel van zingen, spelen, bewegen en muziek maken op eenvoudige instrumenten. Plezier staat daarbij voorop. In de eerste en de laatste les zijn ook de ouders welkom. De korte cursus bestaat uit 10 lessen en start vanaf vrijdag 29 september. De lessen vinden plaats van 15.40 tot 16.20 uur in De Meerpaal.

Kidskoor
Kinderen die het liefst zingen, kunnen hun hart ophalen bij het Kidskoor. Voor het kidskoor heb je nodig: je stem en een dosis enthousiasme. Docent Wim van Lenthe leert je de meest vrolijke, soms droevige, dromerige of boze, liedjes zingen, met begeleiding op de piano. Het Kidskoor is voor kinderen van groep 3 tot en met 8 en vindt wekelijks plaats op vrijdagmiddag van 16.30 tot 17.10 uur in De Meerpaal. De beste manier om je weekend mee te beginnen!

datum van publicatie: 21 september 2017